Felhasználási feltételek

Üdvözöljük honlapunkon!

A szolgáltatás használatával Ön elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. Ha Ön a felhasználási feltételek bármely pontjával nem ért egyet, kérjük ne használja a szolgáltatást.
1, Jelen Weblap használata és böngészése az Ön saját kockázatára történik. Ön tudomásul veszi, hogy sem a antikpiac.com, üzemeltetője sem bármely, a Weblap kialakításában vagy előállításában résztvevő harmadik fél nem felelős azokért az esetleged közvetlen vagy közvetett, következményekért vagy károkért, amelyek a Weblaphoz való hozzáférésből, vagy annak használatából erednek.

2, A antikpiac.com weblapon található külső linkek, harmadik fél által üzemeltetett Honlapokra mutatnak, melyek semmilyen módon nem állnak ellenőrzésünk alatt. Nem tudjuk garantálni, hogy az így elért Honlapok használata biztonságos, tartalmuk valós, legális vagy megfelel az Ön által elvártaknak.

3, A antikpiac.com az oldalon közzétett valamennyi információ tekintetében közvetítőszolgáltatónak minősül, ezért az oldal tartalmáért nem vállal sem kifejezett, sem hallgatólagos garanciát, vagy felelősséget!

4, A Felhasználó által közzétett tartalomért kizárólag a Felhasználó tartozik felelősséggel. Felhasználó köteles gondoskodni arról is, hogy az általa elérhetővé tett tartalom más személyek jogait vagy a jogszabályokat nem sértik.

5, Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Felhasználók által feltöltött tartalmakért, vagy a Felhasználók által feltöltött tartalommal harmadik személy részére okozott károkért.

6, Az Üzemeltető semmiféle felelősséget nem vállal a Szolgáltatás használatával, esetleges hibáival vagy megszűnésével kapcsolatosan.

7, A Szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén az Üzemeltető a jogszabályi keretek között együttműködik a hatóságokkal a jogsértést elkövető személyek felelősségre vonása érdekében.

8, Üzemeltető bármely tartalom megjelenését megtagadhatja vagy megjelent tartalmakat minden előzetes figyelmeztetés vagy indoklás nélkül törölhet.

9, Ha Ön oldalunkon kifogásolható vagy jogsértő tartalmat vagy linket talál, kérjük haladéktalanul jelezze számunkra.

Belépés, regisztráció